GRÁNITCSISZOLÁS, PADLÓCSISZOLÁS

Gránitcsiszolás

Gránit padlók csiszolása, a karbantartástól a teljes padlófelújításig

Gránitcsiszolás, kopottas, fakó, fényüket vesztett gránit padlók felújítása. A Geomárvány Kft. több mint 20 éve foglalkozik természetes kövek csiszolásával, köztük gránitcsiszolással. Bármilyen természetes kőburkolat, gránit kőburkolatok felújítására, csiszolására, cégünk a legjobb választás. Mi az, ami jellemez Minket? Országszerte, személyesen megtekinthető referenciák, és az elvégzett munkákra vállalt garancia.

Gránitcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolás nélkül:

Amennyiben a gránitpadló matt, kopott és karcos, de nem elvárás a padló síkba csiszolása (fogak eltüntetése). Cégünk rendelkezik speciális gyémántkorongokkal, amelyek eltüntetik a padlóban lévő karcokat és visszaadják a padló eredeti fényét és struktúráját. Szeretnénk kiemelni, hogy itt is gyémántszerszámos csiszolás történik. Ez az eljárás 50-70%-kal kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos gránitcsiszolás, gránitpolírozás.

Gránitcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolással együtt:

Gránitcsiszolási munkáink alkalmával vizes, gyémántszerszámos, KLINDEX technológiával és kifejezetten a kemény kövek, gránitok csiszolásához használandó szerszámokkal dolgozunk.

Durva szemcsézetű csiszológyémántokkal megszüntetjük a padlón található egyenetlenségeket, szintbe csiszoljuk a felületet, és lecsiszoljuk a gránitburkolat felső, elkoszolódott, karcos rétegét.

Amennyiben szükséges, műgyantás gránit tömítőanyaggal kitöltjük a felületen található lyukakat, repedéseket, laphiba, lappótlás esetén pedig fajta azonos anyagokkal dolgozunk.

Folytatjuk a vizes gránitcsiszolást (6 egymást követő finomságú gyémántszerszámmal). Az utolsó gyémánttal történő csiszoláskor a kő már visszakapja eredeti fényét.

Vegyszeres vagy fényezőporos eljárással további fényt adunk a padlónak, majd impregnáljuk, vagyis vízzáróvá tesszük a felületet.

Gránitcsiszolás Gránitcsiszolás Gránitcsiszolás