geomarmor

Specialiştii şlefuiriilor de pardoseli din 1992!


Societatea noastră este cea mai bună alegere pentru şlefuirea şi polişarea pardoseliilor din pietre naturale si beton.

Sunaţi-ne: +40-728-594-966
PREGĂTIREA SUPRAFEŢEI, PREGĂTIREA BETONULUI PENTRU A PRIMI UN NOU ASPECT Îndepărtarea stratului superficial de răşină sintetică, a adezivilor şi a altor tipuri de acoperire cu ajutorul sculelor pregătitoare Klindex. Suprafaţa astfel pregătită este gata pentru a primi stratul de finisare ales de beneficiar.
Cel mai bun sistem pentru şlefuirea pardoseliilor din beton! Transformaţi pardoseala Dumneavoastră din beton, într-o suprafaţă netedă, dură şi lucioasă ca oglinda. Soluţii pentru şlefuirea şi polişarea betonului, pentru realizarea pardoseliilor industriale întărite şi a pardoseliilor decorative din beton în domeniul rezidenţial
Recondiţionăm pardoseli cu răşină sintetică zgâriate şi ponosite, cu un termen de execuţie foarte scurt. Doar în câţiva paşi le readucem la starea lor iniţială. Recondiţionarea pardoselilor din răşină sintetică uzate sau îndepărtarea straturilor de răşină sintetică degradate, cu metode necostisitoare.
Pardoseala dumneavoastră este zgâriată? Îi redăm strălucirea originală,utilizând proceduri unice de şlefuire şi lustruire. Şlefuirea si polişarea marmurei, astfel încât pardoseala Dumneavoastră din piatră naturală să-şi recapete strălucirea originală
Şlefuire eficientă şi fără praf, pe orice podea din lemn sau parchet, graţie sistemului de aspiraţie. Soluţii de ultimă generaţie pentru şlefuirea parchetului, pentru că ne simţim acasă şi în domeniul pardoselilor calde!